Jag hjälper företag att få igång arbetsmiljöarbetet på ett modernt och annorlunda sätt!


På ett inspirerande sätt ger jag medarbetarna verktyg att ta ansvaret för sig själva- gör alla delaktiga i arbetsmiljöarbetetet!


”Madde föreläser på ett kompetent och personligt sätt med en energi som smittar av sig och engagerar. Blandningen av glädje och allvar gör innehållet mottagligt och försåtligt utan att bli tråkigt.

 

Jag har sett Madde föreläsa om psykiskt hälsa och arbetsmiljö samt med Maddes hjälp fått ett individuellt coaching-program för en kollega med fokus på självförtroende och det svenska språket.

Madde brinner uppenbart för det hon gör vilket jag tycker märks i leveransen.

Jag kan rekommendera Madde som föreläsare och utbildare.”

 

Kalle Almstedt - KAMTechnology AB

Vill du se mig pitcha och få feedback av Magnus Helgesson? klicka här!

Sagt om Madde

”Måste få säga att det e få som kan göra det ”torra” roligt och intressant! Vilket Madelene verkligen kunde då hon till och med fick lagar, paragrafer och övrigt ”torra ting” att bli intressanta och lätta att både ”lära in” och ”ta in”.


Hon är full med energi och spider en härlig stämning t o m via Teams – det är en konst! Sist men inte minst så hon en av de få föreläsarna som har superkoll på tiderna, innehåll, upplägg och vikten av pauser – hon lever som hon lär!”Lidija Beljic - 

Utvecklingsledare Nära vård, Välfärdsutveckling Fyrboda

”Jag upplevde Madde mycket kunnig i arbetsmiljö-ämnet. Det är ju ett stort och bitvis ganska tungt ämne, men jag tyckte Madde balanserade det väl. Att använda sina egna erfarenheter av att gå in i den berömda väggen tror jag ger extra ”tyngd” inom ämnet, Madde vet ju vad hon pratar om utifrån sin egen erfarenhet.”


Ann.Charlotte Fridh – Ekonomiansvarig/CEO FronteqFördelarna med att ta in Glaad konsult:

  • Du får personal som tar ansvar över sig själv så att de inte skyller på chefen 
  • Du får utbildad personal så du följer arbetsmiljölagen
  • Sjukskrivningarna kommer minska pga. medarbetare kommer veta hur de ska ta hand om och leda sig själva.
  • Man kan med gott samvete, när arbetsmiljöverket knackar på dörren, visa upp och redovisa snabbt och enkelt hur ni jobbar med dessa frågor så att de inte ger dig böter eller varningar som ser dåligt ut utåt sett.
  • Ni får ett gemensamt språk när det gäller arbetsmiljön
  • Alla blir, som lagen också säger, delaktiga i arbetsmiljön

Madelene Glaad Klingvall

Hälsoinspiratör